Вітаємо наших колег з включенням до Реєстру експертів

Доцент кафедри ЕТС та ЕМ Катерина Петрова та професор Сергій Серебренніков 26.09 офіційно долучились до команди експертів з акредитації освітніх програм за спеціальністю 141 Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО).

Вони пройшли онлайн-навчання, успішно склали екзаменаційні тести, виконали домашні завдання. Фінальний тренінг для підготовки експертів з питань акредитаційної експертизи освітніх програм вищої освіти дозволив їм прокачати навички аналізування інформації звітів самооцінювання ЗВО, необхідної для здійснення акредитаційної експертизи освітніх програм. По завершенні навчання тренери та члени Секретаріату НАЗЯВО відібрали найбільш гідних з-поміж усіх кандидатів.

Переважно навчання експертів було присвячено набуттю вмінь проведення акредитаційної експертизи, ознайомленню з нормативним забезпеченням процесу акредитації, визначенню правого статусу експертів, порядку проведення акредитаційної експертизи, процесу ухвалення та оскарження рішень, критеріїв оцінювання освітніх програм, механізму та особливостей формування звіту за результатами акредитації тощо.






Успішне тестування та проходження конкурсного відбору експертів засвідчено відповідними сертифікатами, а прізвища наших колег включено до Реєстру експертів з акредитації освітніх програм НАЗЯВО.

Вітаємо наших колег та бажаємо їм успіхів на ниві підвищення якості освіти!
© 2024 CUNTU