Екскурсія в учбово-тренувальний центр ПрАТ «Кіровоградобленерго»!

У рамках навчального процесу здобувачі вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та викладачі кафедри «ЕТС та ЕМ» Катерина ПЕТРОВА, Іван САВЕЛЕНКО та Олександр КОЗЛОВСЬКИЙ відвідали учбово-тренувальний центр ПрАТ «Кіровоградобленерго».

Зустріч провели в рамках багаторічної співпраці Товариства та Вишу з метою підвищення якості підготовки фахівців для енергетичних підприємств та залучення здобувачів, як майбутніх працівників компанії. Зрозуміло, що надзвичайно важливим для здобувачів у процесі навчання є підкріплення вже набутих знань практичним розумінням і не лише безпосередньо під час практик, а й під час таких екскурсійних заходів.

Екскурсію люб’язно погодились провести директор Сергій МИРОНОВ та викладачі учбово-тренувального центру ПрАТ «Кіровоградобленерго», котрі детально ознайомили здобувачів з можливостями тренувального центру, наявним електротехнічним обладнанням, макетами та наочними матеріалами. Особлива увага була приділена питанням охорони праці в галузі, цивільної праці та пожежної безпеки.


Екскурсія тривала понад дві години та була надзвичайно цікавою і захоплюючою.


Висловлюємо щиру вдячність керівництву ПрАТ «Кіровоградобленерго» та нашому випускнику – директору учбово-тренувального центру Сергію МИРОНОВУ за цікаво та змістовно проведену екскурсію!
© 2024 CUNTU