Співпраця ЦНТУ з міською владою

Заступник міського голови Кропивницького Сергій Колодяжний та начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко відвідали Центральноукраїнський національний технічний університет та ознайомились із лабораторною базою нашого навчального закладу.
На кафедрі ЕТС та ЕМ Сергію Колодяжному та Ларисі Костенко були продемонстровані лабораторія-музей електроенергетики, лабораторія LED освітлення, лабораторія автоматизованих систем контролю і управління електроенергією та лабораторія інформаційно-обчислювальних комплексів.


Головна ідея візиту – отримати інформацію про лабораторну базу ЦНТУ та обговорити із керівництвом нашого навчального закладу варіанти співпраці зі школами обласного центру.
Начальницю управління освіти міської ради Ларису Костенко цікавило, які досліди, лабораторні заняття чи експерименти для школярів можна було б проводити в навчальних лабораторіях ЦНТУ. Чи могли б викладачі ЦНТУ проводити майстер-класи в міжшкільному ресурсному центрі? Як організувати в ЦНТУ більше технічних гуртків для школярів, що цікавляться точними науками? Чи можна проводити в ЦНТУ семінари для директорів та вчителів шкіл на тему профорієнтації школярів?
Мета такої співпраці – донести до школярів інформацію про можливості університетів Кропивницького, зацікавити та заохотити школярів поступати на навчання до університетів нашого обласного центру.
© 2024 CUNTU