Зустрічі здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти з викладачами вибіркових дисциплін ОПП «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Енергетичний менеджмент»

21 жовтня 2022 року на кафедрі електротехнічних систем та енергетичного менеджменту відбулися традиційні зустрічі здобувачів вищої освіти з викладачами вибіркових дисциплін освітньо-професійних програм «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Енергетичний менеджмент» другого рівня вищої освіти.



Представник деканату факультету будівництва та транспорту – заступник декана з навчально-організаційної роботи канд. техн. наук, доцент кафедри ЕТС та ЕМ Валентин Солдатенко нагадав здобувачам про принципи забезпечення якісної студентоорієнтованої підготовки, механізми вибору освітніх компонент та терміни подачі відповідних заяв. Також поінформував де і як ознайомитись з повним каталогом та силабусами вибіркових дисциплін.

Викладачі кафедри ЕТС та ЕМ, а також викладач кафедри ЕМКД Ілона ЦАРЕНКО детально розповіли щодо особливостей кожної з дисциплін вільного вибору, навичок та знань, які вони можуть отримати в результаті їх вивчення, про переваги вибору певної освітньої компоненти.













© 2024 CUNTU