ЕКСУРСІЯ НА ПАТ «НВП «РАДІЙ»

У грудні 2021 року для здобувачів вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та викладачів кафедри «ЕТС та ЕМ» Петра ПЛЄШКОВ, Андрія КОТИША, Наталії ГАРАСЬОВОЇ та Василя ЗІНЗУРИ відбулась екскурсія на одному з провідних підприємств Кіровоградщини: ПАТ «НВП «РАДІЙ».




На початку екскурсії була проведена дуже цікава лекція в актовому залі підприємства. Провідні фахівці «НВП «РАДІЙ» розповіли про основну номенклатуру продукції, що створюється на заводі, про співпрацю з закордонними партнерами. Пріоритетним напрямком розробок та виробництва являється продукція для АЕС України. Випускається електрообладнання для промисловості та обладнання для аналізу фізичних процесів. Також компанія випускає гідромеханічне обладнання та світлодіодне освітлення.

В кінці лекції зав. кафедри ЕТС та ЕМ Петро ПЛЄШКОВ подякував за надану інформацію, розповів про цікаві розробки кафедри та запропонував ознайомитися з ними з точки зору можливого співробітництва.






Надалі екскурсантам була надана можливість відвідати виробничі приміщення заводу, в яких безпосередньо відбувається виробництво та збірка готової продукції.








Проведення екскурсії супроводжувалося демонстрацією зразків промислового електрообладнання, гідромеханічного обладнання та обладнання для аналізу фізичних процесів.








Особливий інтерес викликав випуск світлодіодного освітлення. Підприємство випускає вуличне, офісне, промислове освітлення та освітлення комерційних об'єктів.






Колектив кафедри щиро вдячний керівництву ПАТ «НВП «РАДІЙ» та особисто начальнику конструкторського бюро з проектів ПАТ «НВП» «Радій» Андрію РІЗУНЕНКО за цікаву екскурсію та співпрацю!
© 2024 CUNTU