Відкрита он-лайн лекція з експертом-практиком Катериною ШИШКОЮ

Цього тижня здобувачі вищої освіти за другим (магістерським) рівнем вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітньої програми «Енергетичний менеджмент» мали змогу відвідати відкриту он-лайн лекцію в рамках дисципліни «Енергоефективність та сертифікація енергетичної ефективності будівель».

Лекцію провела Катерина ШИШКА - експерт-практик, енергоаудитор, фахівець із енергетичної сертифікації та обстеження інженерних систем будівель, генеральний директор ПП "ЕСКО "ЕнергоІнжиніринг", член правління Асоціації енергоаудиторів України.



Катерина Миколаївна не лише прочитала лекцію на тему: «Загальні вимоги до виконання енергетичного аудиту та виготовлення енергетичного сертифікату», а й поділилась своїм безцінним досвідом та відповіла на запитання здобувачів щодо практичних аспектів роботи у сфері енергетичної ефективності та енергетичного аудиту.

Здобувачі, викладач дисципліни Катерина Петрова та завідувач кафедри електротехнічних систем та енергетичного менеджменту Петро Плєшков висловлюють щиру вдячність Катерині Миколаївні за співпрацю та змістовну лекцію!
© 2024 CUNTU