Вітаємо нашу колегу!

Позавчора, 16 травня, у Центральноукраїнському національному технічному університеті відзначили День науки. До привітань науковців долучились й шановні представники Кіровоградської ОВА, котрі відвідали університет та нагородили науковців області почесними грамотами та відзнаками.

Дипломами та преміями заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова та перший заступник голови Кіровоградської обл. ради Юрій Семенюк відзначили переможців та призерів конкурсу серед молодих науковців області, а також переможців та призерів серед аспірантів та ад’юнктів ЦНТУ, ЦДУ та ДонДУВС.

Директорка департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА Ельза Лещенко нагородила науковців ЦНТУ подяками та грамотою за сумлінну наукову та педагогічну діяльність, а також з нагоди Дня науки.

Серед нагороджених і наша колега – доцент кафедри електротехнічних систем та енергетичного менеджменту Катерина ПЕТРОВА.





Вітаємо усіх освітян із Днем науки! Нехай кожен Ваш науковий проєкт стає кроком у напрямку інноваційних технологій, що змінюють світ!
© 2024 CUNTU