Вітаємо призера Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати»!

12 – 14 травня 2022 року на базі Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського відбувся в ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини і апарати». До участі у конкурсі було допущено понад 40 наукових робіт молодих студентів-дослідників з багатьох технічних ВНЗ України. Цього року представником від кафедри «Електротехнічні системи та енергетичний менеджмент» ЦНТУ був студент IV курсу Сагайдак Олексій, який підготував наукову роботу на тему «Підвищення точності визначення місця пошкодження в електричних мережах напругою 110-150 кВ» під керівництвом канд. техн. наук, доцента Котиша Андрія Івановича.

За результатами попереднього рецензування та захисту учасниками конкурсних робіт на науково-практичній конференції галузева конкурсна комісія відзначила роботу Сагайдака Олексія дипломом ІІ ступеня.

Щиро вітаємо студента Сагайдака Олексія та його наукового керівника Котиша Андрія Івановича! Бажаємо їм подальших творчих успіхів!
© 2024 CUNTU