Міжнародний навчальний проєкт з енергетичної ефективності та енергетичного аудиту

З 6 вересня по 31 жовтня 2021 р. наші колеги, викладачі кафедри: професор Сергій СЕРЕБРЕННІКОВ, доценти Катерина ПЕТРОВА та Валентин СОЛДАТЕНКО взяли участь у ІІ-й фазі навчального проєкту з енергетичної ефективності та енергетичного аудиту в Україні Е-ЕТАР під егідою Польського національного агентства з питань енергозбереження ( Krajowa Agencja Poszanowania Energii - KAPE S.A., https://www.kape.gov.pl/ ) та Фонду збереження енергії ( Fundacja Poszanowania Energii – FPE, https://fpe.org.pl/ ) з головними офісами у Варшаві.

Навчальний проєкт, реалізовано в рамках Пріоритетної програми «Е-Етар – Навчальний проект з енергетичної ефективності та енергетичного аудиту в Україні». Проєкт повністю фінансувався Національним фондом охорони довкілля та водного господарства (NFOŚiGW) з головним офісом у Варшаві () та був схвалений Міністерством регіонального розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства України (МІНРЕГІОН) на початку 2019 року та реалізується у співпраці з Німецькою федеральною компанією GIZ.

Наші викладачі успішно пройшли відбір, а також, за результатами навчання склали кваліфікаційні фінальні тести, що дозволило їм отримати відповідні дипломи учасників проєкту E-ETAP.







Детальна інформація про проект доступна на веб-сайті: .
© 2024 CUNTU