Зустрічі здобувачів вищої освіти I-II курсів з гарантом освітньої програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

14-15 вересня 2022 року на кафедрі електротехнічних систем та енергетичного менеджменту відбулися традиційні зустрічі гаранта освітньо-професійної програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» бакалаврського рівня вищої освіти канд. техн. наук, доцента Валентина СОЛДАТЕНКА зі здобувачами вищої освіти, які навчаються на першому курсі денної (гр. ЕЕ-22) та денної скороченої (гр. ЕЕ-22мб) форм навчання.







Валентин Петрович окреслив основні положення освітньої програми, особливу увагу акцентував на особливостях ОПП. Зокрема, на можливостях формування не лише професійних компетентностей під час навчання здобувачів освіти, але й необхідних навичок soft-skills, що є надзвичайно актуальним на сучасному ринку праці.

Гарант розповів щодо можливостей участі у різноманітних університетських програмах академічної мобільності, а також можливостей перезарахування отриманих шляхом інформальної/неформальної освіти результатів навчання.

Здобувачі вищої освіти мали змогу поставити хвилюючі їх запитання та отримали вичерпні відповіді.
© 2024 CUNTU