Вітаємо переможницю відкритої університетської студентської олімпіади з дисципліни «Енергетичний менеджмент»

10-12 квітня 2023 року у дистанційному режимі та синхронному форматі із забезпеченням надійної ідентифікації кафедри електропостачання НН ІЕЕ і теплової та альтернативної енергетики НН ІАТЕ Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» спільно провели відкриту університетську студентську олімпіаду з дисципліни «Енергетичний менеджмент» для спеціальностей 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" та 144 "Теплоенергетика".

Метою проведення Олімпіади було виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, стимулювання творчої праці студентів, підвищення якості підготовки фахівців, активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів, системного вдосконалення навчального процесу тощо. До цього заходу долучилося 34 учасники, які представляли провідні технічні університети України, а саме: Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національний технічний університет “Харківський політехнічний інститут”, Вінницький національний технічний університет, Національний технічний університет «Дніпровська Політехніка», Національний університет «Одеська політехніка», Національний університет «Запорізька політехніка», Національний авіаційний університет, Центральноукраїнський національний технічний університет, Національний університет біоресурсів і природокористування, Український державний університет науки і технологій, Київський національний університет технологій та дизайну.

Цього року вперше взяла участь й студенка ІІІ курсу кафедри електротехнічних систем та енергетичного менеджменту Центральноукраїнського національного технічного університету ПТАШНИК Ірина Олексіївна (гр. ЕЕ-20).

На урочистому відкритті Олімпіади з вітальним словом до учасників звернулися директор НН ІЕЕ, співголова оргкомітету КПІ ім. Ігоря Сікорського, професор Сергій ДЕНИСЮК; заступник директора з навчально-виховної роботи НН ІАТЕ професор Євген ГАВРИЛКО, завідувачка кафедри теплової та альтернативної енергетики професор Ольга ЧЕРНОУСЕНКО та в.о. завідувача кафедри електропостачання Денис ДЕРЕВ’ЯНКО.




За результатами відкритої університетської студентської олімпіади з дисципліни «Енергетичний менеджмент» зі спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка було визначено та нагороджено дипломами наступних переможців:
Дипломами І ступеня – ТУПОТІНУ Єлизавету (Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») та ПТАШНИК Ірину (Центральноукраїнський національний технічний університет).
Дипломом ІІ ступеня – ЖУРБІНА Олександра (Національний технічний університет «Дніпровська Політехніка»).
Дипломом ІІІ ступеня – КАЦІМОНА Олександра (Вінницький національний технічний університет).

За результатами роботи Журі було зазначено, що учасники олімпіади показали високий рівень підготовки з енергетичного менеджменту, уміння розв’язувати завдання як електроенергетичного спрямування, так і теплоенергетичного у сфері енергоефективності та енергозбереження. Такі знання, які продемонстровані учасниками, показують належний рівень готовності студента-енергоменеджера в майбутньому стати конкурентоспроможним фахівцем.

До привітання переможців приєдналися й численні спонсори Олімпіади, які приготували переможцям цінні призи, зокрема директор ТОВ “ЕСКО Україна” Григорій РОМАНЮК, комерційний директор E.NEXT-Україна Сергій КУЗОВКІН; виконавчий директор АйСі консулентен Олена РИБАК; координатор проєктів ГО «Школа енергоефективності» Анастасія ЛІСОВИК, інженер технічного відділу компанії HERZ Україна Михайло МАЦУНИЧ; керівник регіональних продажів ВІЛО Україна Геннадій ПОБЕРЕЗНІЧЕНКО; співзасновник та керуючий партнер групи компаній Advansys Group Олександр ЗМІХНОВСЬКИЙ.





Колектив кафедри щиро вітає нашу студентку Ірину ПТАШНИК з перемогою, а також бажає їй вагомих показників у навчанні, нових наукових звершень, успіхів у втіленні запланованого та лише перемог у житті.

Окрему подяку колектив кафедри висловлює доценту кафедри електропостачання КПІ Олені БОРИЧЕНКО та доценту кафедри теплової та альтернативної енергетики КПІ Інні БІЛОУС, організаційному комітету та журі Олімпіади за запрошення, підготовку, організацію та проведення Олімпіади.
До нових зустрічей!
© 2024 CUNTU