Участь викладачів ЦНТУ у тренінгу

З 16 по 25 січня викладачі ЦНТУ: Катерина ПЕТРОВА - к.т.н., доцент кафедри електротехнічних систем та енергетичного менеджменту та Ольга В'ЮНИК – к.е.н., доцент кафедри економіки, менеджменту та комерційної діяльності успішно пройшли навчання та отримали відповідні сертифікати тренерів із навчального курсу «Зеленого підприємництва». Навчальний курс організовано ГО «Школа енергоефективності» в рамках проєкту «Розбудова експертних центрів з відбудови України на базі Енерго-Інноваційних Хабів», який впроваджується в рамках компоненту «Професійні кваліфікації у сфері енергоефективності» на замовлення проєкту «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС з енергоефективності в Україні», який реалізується в Україні Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Німеччини






Під час тренінгів учасниками було опрацьовано теми зі сталого розвитку та зеленої економіки, основ зеленого підприємництва та відповідних практик бізнес-планування. Впродовж навчання учасники брали участь у практичних заняттях та он-лайн вікторинах з переваг реалізації ідей зеленого бізнесу, підвищення рейтингу компаній, нових можливостей для співпраці, застосування бізнес-моделі сталого розвитку Canvas до існуючого зеленого бізнесу тощо. Крім того, навчальна програма тренінгу передбачала обов’язкове виконання власної Керованої проєктної роботи на тему: «Планування власного зеленого бізнесу. Розробка стійкої бізнес-моделі Canvas для власної бізнес-ідеї».
Однією з найкращих проєктних робіт визнано роботу нашої колеги - Ольги В'ЮНИК на тему: «Розробка стартапу «Інформаційно-консалтиногова компанія «ЕкоТур»»», яку вона успішно презентувала для всіх учасників проєкту.






Результати навчання будуть впроваджені викладачами до окремих тем та модулів освітніх компонентів ОПП «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Енергетичний менеджмент» для здобувачів першого(бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».


Вітаємо наших колег із успішним завершенням навчання!
© 2024 CUNTU