Вітаємо призера Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати»!

29 – 31 березня 2021 року на базі Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського відбувся в ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини і апарати». До участі у конкурсі було допущено понад 80 наукових робіт молодих студентів-дослідників з понад 30-ти технічних ВНЗ України. Цього року представником від кафедри «Електротехнічні системи та енергетичний менеджмент» ЦНТУ був студент IV курсу Коптєв Олександр, який підготував наукову роботу на тему «Система автоматичного керування пристроєм РПН силового трансформатора» під керівництвом канд. техн. наук, проф. Плєшкова Петра Григоровича.

За результатами попереднього рецензування та захисту учасниками конкурсних робіт на науково-практичній конференції галузева конкурсна комісія відзначила роботу Коптєва Олександра дипломом ІІ ступеня, який було вручено йому 31 травня 2021 року на засіданні Вченої ради ЦНТУ.

Щиро вітаємо студента Коптєва Олександра та його наукового керівника Плєшкова Петра Григоровича! Бажаємо їм подальших творчих успіхів!
© 2024 CUNTU