Настановчі збори на практику

01 березня 2024 р. для здобувачів вищої освіти 2 і 3 курсу спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» були проведені збори з питань проходження виробничих практик у 2023-2024 навчальному році, оформлення звітної документації за результатами її проходження, видані індивідуальні завдання та проведений інструктаж з техніки безпеки.



Збори були проведені за участі відповідального за організацію практичної підготовки на кафедрі «Електротехнічних систем та енергетичного менеджменту» ЦНТУ Валентина Солдатенка та керівників практик Олександра Сірікова та Олександра Козловського.





В. Солдатенко зазначив, що всі здобувачі розподілені на бази практики відповідно до укладених договорів (наказ №46-02 та №47-03), зокрема: ПрАТ «Кіровоградобленерго», ТОВ «Придніпровський олійноекстракційний завод», ТОВ «Енергобудпроект-2», служба головного енергетика ЦНТУ, ТОВ «Градолія рафінація», ТОВ «Інжинірінгові послуги», ТОВ «Проектбезпека», ТОВ Будівельно-господарський гіпермаркет «Епіцентр К», ТОВ «Кіровоградський будівельний Альянс», ПАТ «Дніпроенергомонтаж», ДП «Кіровоградське спеціалізоване управління №411».

Особлива увага була приділена питанням безпечного проходження практичної підготовки в умовах дії воєнного стану.
© 2024 CUNTU