Міжнародний проект USAID

До уваги викладачів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» стартує реєстрація для участі у американсько-українського проєкті із продуктової інженерії «Hardware Product Engineering».

Центральноукраїнський національний технічний університет долучається до пілотного проєкту із запровадження курсу з hardware-інженерії для магістрів спеціальностей 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»!

Цілі проєкту:
  • Підготувати висококваліфікованих спеціалістів, що зможуть працювати технічними директорами у hardware-компаніях або створити свій власний стартап.
  • Заохотити студентів створювати нові продукти на зразок Petcube та Ajax.
  • Дати студентам найактуальніші та сучасні знання та навички в галузі електронної апаратної інженерії від експертів з університетів США, українських компаній та стартапів.
Запрошуємо стати викладачами курсу колег, що відповідають наступним критеріям:
  1. Мають досвід викладання студентам, що здобувають ступінь магістра за спеціальностями 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
  2. Мають досвід роботи в компаніях, пов’язаних з інженерією, R&D (бажано на позиції управління проєктами).
  3. Готові системно працювати на покращення курсу: давати зворотний зв’язок щодо матеріалів, збирати фідбек зі студентів, що проходять курс.
Аби долучитися до проєкту заповніть форму для викладачів:
https://forms.gle/BqJhvJb6y5AkHe6k8
© 2024 CUNTU